Storing?
Advies nodig of afspraak maken?0252-419 107

Werkwijze zakelijke markt

WERKWIJZE VOOR zakelijke opdrachten

Voor de beveiliging of afrastering van uw terrein bent u bij ons aan het goede adres. Maatwerk staat voorop in ons traditionele hekwerkenbedrijf, wij produceren onze hekken volledig zelf naar uw wens. Daarbij kunnen wij een hoge productiecapaciteit bereiken, onder meer door het gebruik van lasrobots. Als u interesse heeft in een hekwerk komen wij graag op locatie bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

HOE GAAN WE TE WERK?

We starten met een inmeetbezoek waarbij we alles inmeten en verdere technische zaken met u doorspreken. Om u een indruk te geven van het hekwerk krijgt u een werktekening toegestuurd, die u eventueel kunt aanpassen. Een week voor het monteren spreken we met u een montagedatum af. Als het om een elektrisch bediend hekwerk gaat, vindt het monteren van de aandrijving en het elektrisch aansluiten en inregelen van het hekwerk vaak direct plaats na de plaatsing van het hekwerk.

Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en werken met gekeurde gereedschappen. Al onze hekwerken voldoen aan de laatste veiligheidsnormen van de NHI en het bouwbesluit en worden onder CE- keurmerk geleverd en geïnstalleerd.

NA DE INSTALLATIE

Als onze monteurs het hekwerk hebben geplaatst, krijgt u een uitgebreide uitleg en toelichting over de werking en het onderhoud van het hekwerk.Vervolgens kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat uw hekwerk in een goede technische staat blijft. We controleren dan periodiek de beveiliging en voeren waar nodig herstelwerkzaamheden uit. In geval van calamiteiten kunt u dan aantonen dat u het hekwerk in goede staat van onderhoud heeft gehouden.

 

Wat te doen bij storing?

Is er onverhoopt sprake van een storing? Wij zijn goed bereikbaar en helpen u snel.