Storing?
Advies nodig of afspraak maken?0252-419 107

Werkwijze particuliere markt

Werkwijze voor particulieren

Een (elektrische) hekinstallatie zorgt dat u over een veilige en betrouwbare toegangscontrole van uw woonerf beschikt. Als u interesse heeft in een hekwerk komen wij graag op locatie bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop, of het nu om een hek van 4 of van 400 meter gaat. Vertel ons wat u in gedachten heeft, dan geven wij u een eerlijk advies en stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een inmeetbezoek waarbij we alles inmeten en verdere technische zaken met u doorspreken. Vervolgens krijgt u een werktekening toegestuurd die u een indruk geeft van het hekwerk, deze mag u naar wens aanpassen.

De montage

Een week voor het monteren spreken we met u een montagedatum af. Als het om een elektrisch bediend hekwerk gaat, vindt het monteren van de aandrijving en het elektrisch aansluiten en inregelen van het hekwerk vaak direct plaats na de plaatsing van het hekwerk.

Na de installatie

Als onze monteurs het hekwerk hebben geplaatst, krijgt u een uitgebreide uitleg en toelichting over de werking en het onderhoud van het hekwerk. Vervolgens kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat uw hekwerk in een goede technische staat blijft. We controleren dan periodiek de beveiliging en voeren waar nodig herstelwerkzaamheden uit. In geval van calamiteiten kunt u dan aantonen dat u het hekwerk in goede staat van onderhoud heeft gehouden.

Wat te doen bij storing?

Is er onverhoopt sprake van een storing? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies.