Storing?
Advies nodig of afspraak maken?0252-419 107

Poortautomatisering

Bekijk hier ons aanbod schuifhek aandrijvingen voor zowel ondergrondse aandrijvingen als bovengrondse aandrijvingen.

De FAAC 844 is ontworpen voor het automatiseren van schuifpoorten met een maximaal gewicht tot 1800 kg. De uitermate betrouwbare schuifpoortaandrijving is zeer breed toepasbaar. De FAAC 844 is optioneel ook leverbaar in een 400V uitvoering. Deze aandrijving is geschikt voor het automatiseren van poorten met een maximaal gewicht van 2200 kg. Bij deze laatste uitvoering wordt de besturing ondergebracht in de externe besturingskast. De intelligente besturing is ondergebracht in de solide behuizing van de aandrijving en is standaard voorzien van alle benodigde ingang- en uitgangsignalen. Hierdoor is het mogelijk diverse vormen van beveiliging toe te passen. Uiteraard voldoet de FAAC 844 volledig aan alle Europese richtlijnen die voor schuifpoorten van toepassing zijn.

Aandrijving voor dubbel draaihekken

Ondergrondse aandrijvingen

Onze ondergrondse hoogwaardige aandrijvingen zijn standaard voorzien van obstakeldetectie signalering. Dat wil zeggen zodra er een obstakel bevind in het draaigebied van de hekvleugel(s) zal deze automatisch stoppen. Voor extra veiligheid zijn ook fotocellen of veiligheidslussen toe te passen. Zodat maximale veiligheid door ons gewaarborgd blijft. Hekwerken Lisse voldoet aan alle veiligheidseisen. Al onze aandrijvingen zijn voorzien van een mechanisch ontgrendeling systeem bij stroom uitval.

De FAAC 770 is een ondergrondse elektromechanische draaipoort aandrijving met als eigenschap dat de originele uitstraling van de poort zo min mogelijk wordt beïnvloed. De FAAC 770 is een ondergrondse elektromechanische draaipoort aandrijving met als eigenschap dat de originele uitstraling van de poort zo min mogelijk wordt beïnvloed. Deze aandrijving is geschikt voor poortvleugels met een maximale breedte van 3,5 meter en een maximaal poortvleugelgewicht van 500 kg. Kenmerkend voor de elektromechanische aandrijving is dat de poortvleugel in beweging wordt gezet middels een wormwieloverbrenging. Dit type overbrenging heeft als eigenschap dat de poortvleugel in elke willekeurige positie mechanisch geblokkeerd is. In geval van calamiteiten of stroomonderbreking kan de aandrijving ontkoppeld worden d.m.v. een hand ontgrendeling sleutel.

De aandrijving is leverbaar in zowel 230V-versie alsmede een 24 Volt-versie zodat aan alle installatie-eisen kan worden voldaan. Door gebruik te maken van een optioneel accupakket kan een stroomuitval overbrugd worden. Tevens kan de aandrijving worden voorzien van een mechanische open- en dichtaanslag. De aandrijving is geschikt voor frequent gebruik.

Bovengrondse aandrijvingen
Onze bovengrondse aandrijvingen kunnen hekvleugels tot maar liefst 7.00 meter aan. Ook hier is de aandrijving voorzien van obstakeldetectie signalering voor optimale veiligheid. Inclusief mechanisch ontgrendeling systeem bij stroom uitval. De FAAC S450H is de meest geavanceerde 24 Volt draaipoort aandrijving in opbouwuitvoering. Deze aandrijving is geschikt voor poortvleugels tot een maximale breedte van 3,5 meter. Het complete aandrijfmechanisme zit in een compacte, hydraulische unit, waardoor alle onderdelen continu gesmeerd en gekoeld worden.

Vanwege het feit dat de hybride aandrijving hydrauliek combineert met de moderne24Volt techniek heeft deze aandrijving het beste van twee werelden in zich en kan daardoor dus zeer breed worden ingezet. De FAAC S450H is leverbaar met of zonder blokkering. Zowel de versie met als zonder blokkering kan worden opgenomen in een brandweereis. Door gebruik te maken van een optioneel accupakket kan de aandrijving met blokkering in geval van nood automatisch worden open of dicht gestuurd of een korte periode van stroomuitval overbrugd worden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de aandrijving te ontkoppelen d.m.v. een hand ontgrendeling sleutel.

Doordat de aandrijving uitgerust is met een encoder wordt continu de beweging bewaakt, wanneer een obstakel gedetecteerd wordt, grijpt de besturing in om een zo veilig mogelijke werking te garanderen. De aandrijving wordt standaard geleverd met een mechanische open- en dichtaanslag en is geschikt voor frequent gebruik.