Storing?
Advies nodig of afspraak maken?0252-419 107

Intercomsystemen

De uitvoeringen van onze moderne design intercomsystemen en video-intercomsystemen zijn zeer betrouwbaar. De systemen hebben een standaard spraak-verbinding, led-verlichting en kunnen desgewenst worden uitgebreid met video. Tevens behoren uitgebreide belpanelen of geavanceerde toepassingen ook tot de mogelijkheden die wij graag in persoonlijk gesprek willen toelichten. Hekwerken Lisse zorgt zelf voor de correcte aansluiting zodat u de intercom jarenlang kunt gebruiken.

Intercom Spraak

De Style Kit 2 is een eenvoudige enkelvoudige deurtelefoonkit. Het apparaat is makkelijk te installeren, omdat er slechts 2 aders nodig zijn. Style Kit 2 heeft een origineel en innovatief design, gekenmerkt door de onmiskenbare en exclusieve blauwe leds, grote naamkaarthouders en een hoge geluidskwaliteit. Door de eenvoudige toevoeging van een deurtelefoon of een extra bel kan het systeem makkelijk uitgebreid worden en door een elegante bureausteun is het systeem bruikbaar voor vrijwel iedere situatie. Het deurstation is een wandmodel, maar het is ook mogelijk om er een inbouwmodel van te maken.

Intercom Spraak/Video Luxe met opname:

De Planux Kit Memo is een Video-intercomkit in enkelvoudige uitvoering met kleurenmonitor. De kit bestaat uit het nieuwe, strak en aantrekkelijk vormgegeven entreepaneel IKALL en de monitor PlanuxMemo met ‘sensitive-touch’-technologie. PlanuxMemo kit is uitgerust met de “privacy”- en intercomfunctie. Om over de intercomfunctie te kunnen beschikken, dienen de kits te worden uitgebreid met 1 of meer audiotoestellen/monitoren. Het is mogelijk de kit te gebruiken als installatiebasis om systemen van maximaal 10 woningen aan te leggen.

Bijzonderheden:

  • Opname van korte film op SD kaart na aanbellen
  • 2G SD-kaart wordt meegeleverd
  • Persoonlijk maken van oproeptonen